Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: strand

25 cikk 1/3 oldal

Élmény lesz a tóparti kikapcsolódás

Budapest mellett a Balaton az egyik legkedveltebb hazai úti cél a belföldi és a külföldi utazók körében; tavaly a vendégek közel nyolcvan százaléka magyar turista volt.

2020 a balatoni strandturizmus éve

A turisztikai szakemberek és a helyi önkormányzatok szerint a Balatonnál idén is a „strandturizmusban” lesz a legnagyobb fejlődés. Ezt megalapozzák az állami támogatások.

Százmilliókból újulnak meg az ország strandjai

A Balatonon és a Tisza-tónál már történtek fejlesztések, most következik a Velencei-tó térsége is, ahol a támogatásokból ugyancsak infrastruktúra-fejlesztéseket végeznek.

Újabb milliárdok balatoni strandokra

A további fejlesztések érdekében az MTÜ a kormány támogatásával egy hónapon belül valamennyi fizetős és szabad balatoni strand számára újabb pályázatot ír ki.

Újabb milliárdok balatoni strand-fejlesztésekre

Az eddigi pályázatoknak köszönhetően játszóterek, homokozók is megújulhattak, de szükség lenne további fejlesztésekre is – mondta el Guller Zoltán.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …