Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: szavazás

96 cikk 1/10 oldal

Megismételhetik Jászberényben a polgármester-választást

A testület pénteki határozatában indoklásként többek között azt írja, vasárnap a szavazókörökbe idegenek mentek be, és bizonyítottan a szavazási szándékot torzító pénzfelajánlás történt.

A voksokért harcol Boris Johnson

Bár Boris Johnson „nagyon magabiztos” azzal kapcsolatban, hogy a londoni parlament alsóháza a mai szavazáson elfogadja a legújabb EU-megállapodást, a számok nem támasztják alá a kormányfő optimizmusát.

Pár szavazaton múlhat a Brexit-megállapodás szombati elfogadása

Pár szavazaton múlhat az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeit rögzítő szerződés elfogadása a brit parlament szombati rendkívüli ülésen – mondta Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense pénteken az M1 aktuális csatornán.

Este hét órakor bezártak a szavazókörök

Véget ért a 2019-es önkormányzati választás. Természetesen, aki 7 óra előtt érkezett, csak esetleg nem került sorra, még leadhatja a voksát.

Jövő héten bukhat a román kormány

Bukaresti elemzők szerint egy hete van hátra a Viorica Dancila vezette kormánynak, mert jövő csütörtökön lesz az ellenzék bizalmatlansági indítványáról szóló parlamenti vita és szavazás.

Kényszerszüneten a Westminster

Másodszorra sem sikerült elfogadtatni a londoni alsóházban az előrehozott parlamenti választásokról beterjesztett miniszterelnöki kezdeményezést.
96 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …