Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: szavazás

375 cikk 1/38 oldal

Junckernél csak jobb jöhet

Ursula von der Leyen a megválasztása érdekében mind a két tábornak próbált a kedvé­ben járni. Ez az elnöki ténykedése során nem fog menni, vannak világosan eldöntendő kérdések.

Éles vitával zárt a T. Ház

A nyári szünet előtti utolsó ülését tartotta meg az Országgyűlés, amely döntött Demeter Márta mentelmi jogának felfüggesztéséről, elfogadta a jövő évi költségvetést és módosította a köznevelési törvényt is.

A berliniek többsége nem támogatja, hogy 16 évesek is szavazhassanak

A német főváros lakóinak túlnyomó többsége nem támogatja, hogy a berlini képviselőtestület megválasztásánál már a 16 évesek is szavazhassanak – derül ki a Civey közvélemény-kutatásából, melynek eredményét a Der Tagesspiegel című német lap ismertette csütörtökön.

Von der Leyen az EP kegyeit keresi

A német politikus már múlt héten megkezdte a brüsszeli buborék alapos körbejárását, e héten pedig folytatja az Európai Parlament frakcióinak megnyerésére tett kísérletét.
375 cikk 1/38 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.