Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: szeged

226 cikk 1/23 oldal

Járványkórházat hoznak létre Szegeden

A koronavírus-járvány miatt további nagyvárosi önkormányzatok kényszerülnek változtatásra a költségvetésükben, illetve a szolgáltatásaikban.

Bécs küszöbe

Alapvetően megváltoztak 1848-ban azok a körülmények, amelyek biztosították az egyház küldetésének feltételeit. Az áprilisi törvények többek között eltörölték a tizedet.

Szegedre figyelnek a gyártók

Olyan súlyos, gyógyíthatatlan betegségek elleni gyógyszerek fejlesztésén dolgozik egy szegedi kutatócég, mint az Alzheimer- és a Huntington-kór vagy az SMA.

Tíz évet kapott barátnője megöléséért

Tíz év börtönbüntetéssel sújtotta első fokon a Szegedi Törvényszék szerdán azt az asszonyt, aki 2017 májusában megölte élettársát, majd felgyújtotta és elásta az áldozat holttestét.

Csak a Győrnek lesz izgalmas az utolsó kör

A hétvégén zárul a csoportkör a Bajnokok Ligájában, de már csak két – a magyar csapatokat – érintő nyitott kérdésre kaphatunk választ.
226 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …