Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: szezon

29 cikk 1/3 oldal

Kezdődik az ünnepi szezon

A több piacvezető internetes áruház által már a mára meghirdetett black friday vásárlócsalogató marketingakcióval hivatalosan is megkezdődött az év legforgalmasabb időszaka a kiskereskedelemben.

Idén késett a nyári szezon

A zöldséget és a gyümölcsöt a Budapesti Nagybani Piacon beszerző vásárlók az idén jelentős áremelkedést tapasztalhattak.

Kevés lesz a munkaerő karácsony előtt

Napirendre került a kereskedelemben az évek óta jellemző munkaerőhiány problémája: az év végi bevásárlási szezon közeledtével a web­áruházak sorra adják fel álláshirdetéseiket.

Már hangolnak a boltok az év végére

Az OKSZ a Magyar Nemzetnek úgy becsülte, idén újabb rekordot állíthat fel a decemberi ünnephez kapcsolódó költekezés, amely ezúttal már meghaladja az ezerkétszázmilliárd forintot.

A tudatos fogyasztók már készülnek az ünnepekre

Aki a korábbi évek tapasztalatai alapján idén arra készül, hogy a kedvezményes napokon vásárol nagyobb értékű terméket, érdemes már most figyelemmel kísérnie az aktuális árkínálatot.

Tovább tart a szezon a Balatonnál

Évről évre egyre hatásosabb akciókat szerveznek a turizmus helyi és országos szereplői annak érdekében, hogy meghosszabbodjon a hagyományos, négy hónapos idény a magyar tengernél.

Vonzzák a kirándulókat a kisvasutak

Érdemes ősszel is ellátogatni a Balaton környékére, ahol a kerékpáros-, gyalogostúrák mellett több lehetőség adódik a nosztalgikus vonatozásra.

Nem ér véget augusztusban a strandszezon

Nem a naptár, idén is a vendég zárja a szezont a Balatonnál, így még a jövő héten vagy talán azt követően is megmártózhatunk a strandoknál a tóban vagy a medencékben.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …