Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 26., kedd, Fülöp, Evelin napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a polgárháborúban érdekelt

Címke: szezon

44 cikk 1/5 oldal

A Balatonról beszélgetnek ma délután

A beszélgetéssorozatot a hagyományos, és tömegeket vonzó nagyrendezvények szervezésében érdekeltek részvételével tartják meg.

Röpködnek a számok a Tescónál

Kedden kezdődnek a 2020-as bértárgyalások a hazai kiskereskedelem legnagyobb piaci szereplőjénél, a Tesco áruházláncnál két szakszervezet képviseli a munkavállalói érdekeket.

A jövőben sem engedi el az idősek kezét a minisztérium

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium korábban elindította a megtévesztő webáruházak célzott ellenőrzését, elsősorban az úgynevezett csodát ígérő termékeket forgalmazó honlapokat keresik.

Ritkábban trükköznek a boltosok

Az ünnepi időszakban 2019. november közepétől december végéig országosan 1202 üzletet ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság. Ezek közül 345 esetben állapítottak meg jogsértést.

A külföldieket is védik a fogyasztóvédők

December 9-éig az ITM szakemberei már 835 üzletet ellenőriztek, az ezekben feltárt jogsértések aránya 34 százalék volt, míg a próbavásárlások során 28 százalékos volt a kifogásolási arány.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …