Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 11., szerda, Árpád napja

Címke: szombathely

68 cikk 1/7 oldal

Szombathelyen mutatják be Schrammel Imre életművét

A szombathelyi múzeumi negyed tervéhez igazodva a volt Éva-malomban helyezik el Schrammel Imre Kossuth-díjas keramikusművész, a nemzet művésze életművét, melyet az alkotó szülővárosának ajánlott fel.

Szombathelyen is áll már a bál a balliberális oldalon

Élesen bírálta mások mellett Nemény András (MSZP) szombathelyi polgármestert és a szintén szocialista alpolgármestert, Horváth ­Attilát Szendrő-Németh Tamás jogvédő az egyik közösségi oldalon.

Osztogat és tisztogat az ellenzék

Amint az október 13-i önkormányzati választáson a balliberális pártok megszerezték egy-egy nagyváros vezetését, szinte azonnal megkezdték a tisztségek, a jól fizető pozíciók elosztását.

Gőzerővel folyik a posztok elosztása Szombathelyen

Az ellenzék vezette közgyűlés ezúttal háromszor annyi tanácsnokot választott, mint amennyi a korábbi ciklusban volt, ráadásul havi bruttó 250 ezer forint helyett 350 ezret fognak keresni fejenként.

Szent Márton-napi programokat rendeznek Szombathelyen

Lampionos felvonulással, díjátadó gálával és országos kirakodóvásárral idézik fel a hétvégén Szombathelyen Szent Márton alakját – közölték a rendezvények szervezői az MTI-vel.

Gazdag városokat adtak át

A baloldali összefogás által elnyert városokról is kiderült most, hogy többmilliárdos vagyonnal rendelkeznek, emellett számos fejlesztés is történt az elmúlt évek alatt.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …