Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: születésnap

23 cikk 1/3 oldal

Ha Steinberg dirigál

Az Országos Magyar Királyi Zeneakadémia 1875. november 14-én nyílt meg, és másnap öt tanárral és 38 növendékkel kezdődött meg az oktatás.

Mindig kilógott a sorból

John Cleese, aki alapító tagja a Monty Python társulatnak, tegnap lett nyolcvanéves. Kiskamaszként sokat bántották, sokszor kiközösítették, a magány elől a humorba menekült.

Räikkönen csütörtökön ünnepli 40. születésnapját

Csütörtökön ünnepli 40. születésnapját Kimi Räikkönen, a jelenlegi Forma-1-es mezőny legidősebb pilótája, aki jövőre megdöntheti a brazil Rubens Barrichello rekordját, és akár több mint 330 futammal zárhatja le 2001 óta tartó pályafutását.

A gyökerek maradtak

Harminc szál gyertyát kellene ma elfújniuk az ünneplőknek az MSZP születésnapi buliján. Vajon lesz-e elegendő szuflája az elfekvőben nyögdécselő társaságnak?

Józsi bácsi, az intézmény

A ma nyolcvanadik születésnapját ünneplő Garami József büszkélkedhet a magyar edzők közül a legtöbb NB I-es meccsel, szinte mindent elért, amit edző elérhet.

Torontói lángos, montreali gulyás

1867-ben lépett hatályba a föderatív Kanada első alkotmánya, ma pedig az államszövetség 152. születésnapját ünneplik országszerte.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …