Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: tábor

16 cikk 1/2 oldal

Extra támogatások a köznevelésben

Az utóbbi években egyre bővült azoknak az iskolai és iskolán kívüli programoknak a köre, amiért a szülőknek már nem kell a zsebükbe nyúlniuk.

Áldatlan állapotok a leszboszi táborban

A táborokban élők azonnali áthelyezésére szólította fel hétfőn a görög kormányt Leszbosz szigetének polgármestere, miután a hét végén legalább két ember életét vesztette.

Kilencszáz migránst evakuált egy táborból

Legalább 900 migránst költöztetett ki a francia rendőrség egy sportcsarnokból és egy sátortáborból a La Manche csatorna közelében biztonsági és higiéniai aggályokra hivatkozva kedden.

Kütyük nélkül élték túl az öt napot

Több mint kétezer gyerek vehetett részt idén a Magyar Honvédség táboraiban 32 helyszínen 72 turnusban. Idén is népszerű volt a várpalotai túlélő tábor.

Kattintás előtt nem árt a kontroll

Dinamikusan bővül az online szállásfoglalás piaca hazánkban, az interneten elérhető nemzetközi kínálatban a magyar utazók tudatosabbak lettek.

A jövő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor

Jövő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor. Július utolsó hétvégéjén az idén harmadik alkalommal rendezik meg az eseményt, ahová az ország számos részéből és az országhatáron túlról is neves alkotókat várnak.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …