Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 28., szombat, Gedeon, Johanna napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: tábor

20 cikk 1/2 oldal

Kincs a megmentett gyermeklélek

Sziszifuszi munkával próbálják orvosolni az unitárius egyház lelkészei azokat a károkat, amelyeket a globalizált világ ejt a fiatalságon. Hatalmas lelkesedésre, ötletes megoldásokra és vonzó programokra van szükség.

Hajléktalanokból ligetvédők lettek

A Városliget egyre nagyobb zöldterülete újul meg, múzeumok épülnek a lebontott romos épületek és a feltört betonsivatag helyén a kormányzati Liget Budapest projekt programjában.

Ismét migránstábort számoltak fel Párizsban

Távozásuk után a matracokkal, kerékpárokkal, hulladékokkal teli saras terület egy elhagyatott nyomornegyedre emlékeztetett, amelyet a párizsi városháza által megbízott illetékesek takarítanak ki.

Extra támogatások a köznevelésben

Az utóbbi években egyre bővült azoknak az iskolai és iskolán kívüli programoknak a köre, amiért a szülőknek már nem kell a zsebükbe nyúlniuk.

Áldatlan állapotok a leszboszi táborban

A táborokban élők azonnali áthelyezésére szólította fel hétfőn a görög kormányt Leszbosz szigetének polgármestere, miután a hét végén legalább két ember életét vesztette.

Kilencszáz migránst evakuált egy táborból

Legalább 900 migránst költöztetett ki a francia rendőrség egy sportcsarnokból és egy sátortáborból a La Manche csatorna közelében biztonsági és higiéniai aggályokra hivatkozva kedden.

Kütyük nélkül élték túl az öt napot

Több mint kétezer gyerek vehetett részt idén a Magyar Honvédség táboraiban 32 helyszínen 72 turnusban. Idén is népszerű volt a várpalotai túlélő tábor.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …