Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: tajvan

12 cikk 1/2 oldal

Közös kiberhadgyakorlatba kezdett Tajvan és az Egyesült Államok

Közös kiberhadgyakorlatba kezdett hétfőn Tajvan és az Egyesült Államok az Észak-Koreából, Kínából és egyéb helyekről származó állítólagos kibertámadásokkal szembeni harc keretében – jelentette a CNA tajvani állami hírügynökség.

Tajvan visszautasította Kína vádját a hongkongi beavatkozásról

Visszautasította szerdán Caj Jing-ven tajvani elnök Kína vádját, amely szerint Tajvan beavatkozik a hongkongi eseményekbe. A tajvani államfő felszólította Pekinget: ne vádoljon „nem létező külső erőket” a Hongkongban kialakult helyzetért.

A nagy sztori

A ribillió közvetlen kiváltó oka egy kiadatási törvény, amelyet Hongkongban sokan úgy értelmeznek, Peking azt politikai menekültekkel szemben használhatja fel.

Kínai támadás visszaverését gyakorolta a tajvani hadsereg

Egy kínai támadás visszaverését gyakorolta a tajvani hadsereg csütörtökön a legkorszerűbb fegyverek bevetésével a szigetország déli részén tartott nagyszabású hadgyakorlaton – jelentette a CNA tajvani hírügynökség.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …