Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: támogatás

1660 cikk 1/166 oldal

Zöldenergia: jövőre már pályázati alapú a támogatás

A jövő esztendőtől nulla forintban határozta meg a kötelező átvétel és a pályázati eljárás nélkül kiosztható zöldprémium típusú támogatás kategó­riákban kiosztható éves új támogatás mértékét az ITM.

Vonzó a nyári diákmunkaprogram

Kibővítette a nyári diákmunkaprogram keretösszegét a Pénzügyminisztérium, miután minden eddiginél nagyobb érdeklődést tapasztaltak idén a fiatalok részéről.

Tanszerekkel segítik az iskolakezdést

A halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeinek iskolakezdését ingyenes tanszerekkel segítik — jelentette be szerdán Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár.

Kiutat találnak a kilátástalanságból

Fafaragás, restaurálás és boksz. Ez a védjegye Rostás Árpád egykori ökölvívónak, épület- és műbútorasztalosnak, aki évek óta foglalkozik nehéz sorsú cigány gyerekek felkarolásával, támogatásával.

Új lendületet hozhat a falvaknak a csok

Nagyon komoly érdeklődést tapasztalnak a kistelepüléseken a falusi csok kapcsán, akad olyan község, ahol jószerivel már nincs is szabad ingatlan.

Bevált a zöldáram-támogatás

A legnagyobb erőműveinkhez viszonyítva is számottevő a tavaly beépített napelemes áramtermelők összkapacitása, a 2017-ben bevezetett támogatási rendszer működni látszik.

Átfogó segítség az iskolakezdéshez

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Ökumenikus Segélyszervezet is adománygyűjtő akciót indít, hogy segítsék a rászorulókat az iskolakezdés költségeinek finanszírozásában.
1660 cikk 1/166 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.