Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: tarlós istván

711 cikk 1/72 oldal

Vita a vitáról

A harc a bizonytalanok, a választásokon általában inaktívak felhergelésére irányul. Ilyen körülmények között pedig kétségünk ne legyen az oly hőn áhított vita színvonalát illetően.

Szabadfogás: Míg Karácsony 93 fát kivágatott, addig Tarlós tízezer facsemetét ültetett

A Szabadfogás műsorában Huth Gergely műsorvezető iparkodott kordában tartani a Hír TV stúdiójába meghívott féltucat vendéget, akik más-más világlátás képviselve, ki-ki a saját vérmérsékletének megfelelően igyekezett reagálni az adásban felvetett témákra, és értelmes diskurzust folytatni a politika sokszor értelmetlennek tűnő jelenségeiről. Kereki Gergő a Mandiner.hu főszerkesztő-helyettese, Kálomista Gábor filmproducer, Pesty László dokumentumfilm-rendező, Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője, Nagy József a 24.hu újságírója, és Kukorelly Endre író-költő gondoskodtak róla, hogy a műsor ideje alatt egy percre se támadjon kínos csönd a felvételt rögzítő kamerák előtt.

Plusz-mínusz: Nemcsak alkalmatlan, de esélytelen is Karácsony a győzelemre

Célfotó vagy magabiztos Tarlós István győzelem? Ezzel a kérdéssel kezdte el Szarvas Szilveszter a Hír TV politikai vitaműsorát, a Plusz-mínuszt. A mai adásban a budapesti erőviszonyokat fogja a műsorvezető két vendégével, Pulai Andrással és Nagy Dániellel megvitatni.

Karácsony évek óta kerüli a vitát Tarlóssal – videó

A baloldal főpolgármester-jelöltjének számtalan alkalommal és témában lett volna lehetősége, de az elmúlt egy évben egyetlen alkalommal sem vitázott Tarlós Istvánnal a Fővárosi Közgyűlésben.
711 cikk 1/72 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.