Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: tarlós istván

641 cikk 1/65 oldal

Tarlósra van szükségük a budapestieknek

Tarlós Istvánnak egyáltalán nincs szégyellnivalója. Legkevésbé a Horn Gábor-féléktől, aki kimondja, hogy szándékosan ártani akar neki. Éppúgy, mint az SZDSZ mai utódai: a DK-sok, a momentumosok.

Századvég: Nem bíznak a választók Karácsonyban

A budapesti választók továbbra is lesújtó véleménnyel vannak Karácsony Gergelyről, az ellenzék főpolgármester-jelöltjéről, és nem tekintik Tarlós István reális kihívójának.

A budapestiek szerint Karácsony nem alternatíva

A Századvég legfrissebb felmérése szerint a fővárosi választók továbbra is lesújtó véleménnyel vannak a zuglói polgármesterről, nem tekintik Tarlós István reális kihívójának.

Mostantól az Etele térig jár az 1-es villamos

A meghosszabbítással létrejött az összeköttetés az 1-es villamos, a vasútállomás, a helyközi buszjáratok, a 4-es metró és a budai fonódó villamoshálózat között – közölte Tarlós István.
641 cikk 1/65 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.