Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 27., szerda, Hella napja
HÍR TV – Keménymag:Gyurcsány ismét nagyot ment a héten

Címke: Tbiliszi

7 cikk 1/1 oldal

Moszkva: Nincs politikai konfliktus Tbiliszivel

Tbilisziben június 20. óta tömegtüntetések zajlanak, amelyek formális kiváltó oka az, hogy egy orosz parlamenti delegáció részt vett az Ortodoxia Interparlamentáris Gyűlése elnevezésű szervezet tanácskozásán.

Ismét ezrek tüntettek Tbilisziben

Vasárnap már negyedik napja ezrek vonultak az utcákra Tbilisziben, hogy a parlament épülete előtt a kormányzó Georgiai Álom Párt és Oroszország ellen tüntessenek.

Több mint harminc újságíró is megsebesült a tbiliszi tüntetéseken Georgiában

Legalább 31 georgiai és külföldi újságíró is megsebesült a georgiai parlament előtt éjszaka lezajlott erőszakos tüntetésen – közölte pénteken a georgiai újságírók szervezete. Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) aggodalmát fejezte ki a történtek miatt.

Szaakasvilit gyanítja a tbiliszi zavargások mögött a Georgiából elűzött orosz képviselő

Miheil Szaakasvili volt georgiai elnökkel kapcsolatban álló radikálisok támadták meg az orosz küldöttséget Tbilisziben az Ortodoxia Interparlamentáris Gyűlése (IAO) nevű, ortodox vallású képviselőket tömörítő szervezet tanácskozásán, és robbantottak ki utcai zavargásokat – jelentette ki Szergej Gavrilov orosz képviselő a Georgiából kimenekített politikustársaival közösen megtartott pénteki moszkvai sajtótájékoztatóján.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …