Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: tömegközlekedés

112 cikk 1/12 oldal

Totális sztrájk fenyeget a BKV-nál

A Világgazdaság értesülései szerint a szerda reggel 9 órakor tartott egyeztetés sem vezetett eredményre a BKV menedzsmentje és a cég szakszervezetei között.

Körkörös gazdálkodás a növekvő városokban

A jól irányított közösségi közlekedés vonzóvá tételével egyszersmind a városi levegő is tisztulhat, hozzájárulva a lakosok jobb életkörülményeihez.

Vitézy Dávid: A BFK-val új korszak kezdődik

A Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója szerint a legjobb európai példákból tanulva hangolják össze a fővárosban és az agglomerációban megvalósított állami fejlesztéseket.

Szilveszterkor egész éjjel járni fog a metró

Budapesten a mentősök mellett a tömegközlekedésben dolgozók sem pihennek szilveszterkor. Lényegében az összes metró és a HÉV is folyamatosan az ünneplők rendelkezésére áll majd.

Megújulnak a legforgalmasabb vasútállomások

Már elkészültek a Déli pu., Zánkafürdő, Sárvár, Vecsés, Monor, Pilis, Zugló, Kőbánya-Kispest és Kőbánya alsó idénre tervezett felújítási munkálatai, a program várhatóan 2023-ban zárul – közölte a MÁV.
112 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …