Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: tömegközlekedés

285 cikk 1/29 oldal

Na, most beszélj!

Ami tizenegy hét kikapcsolódás a gyereknek, az legtöbb esetben nem annyi a szülőnek. A szünidőben sok gyerek önállóan utazik, és a csellengő fiatalok száma is megnő a tömegközlekedési eszközökön.

Újabb 56 méteres CAF-villamos érkezett Budapestre

Újabb, 56 méteres CAF-villamos érkezett a fővárosba; a hosszú szerelvény várhatóan ősztől áll forgalomba az 1-es villamos felújított vonalán – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

Mostantól az Etele térig jár az 1-es villamos

A meghosszabbítással létrejött az összeköttetés az 1-es villamos, a vasútállomás, a helyközi buszjáratok, a 4-es metró és a budai fonódó villamoshálózat között – közölte Tarlós István.

Kész az 1-es villamos meghosszabbítása

Holnap projektátadó zárórendezvény keretében átadják Budapesten az 1-es villamos Fehérvári út—Etele tér közti új, 1,7 kilométeres szakaszát.
285 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.