Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Toroczkai László

28 cikk 1/3 oldal

Eltörölné a trianoni törvényt a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László szerint a magyar parlamentben ki fog derülni, kik azok, akik a magyar nemzetet szolgálják, kik azok, akik a magyar nemzet érdekeivel ellentétes, akár külföldi érdeket szolgálnak.

Toroczkai második alkalommal tart évértékelőt

Fizikai, illetve kulturális és szellemi értelemben is falat kell építeni az „északi civilizáció” védelmében, mert Magyarország a magyar embereké, Európa pedig az európaiaké – fogalmazott egy éve a Mi Hazánk elnöke.

Pedofil molesztáló házánál demonstrál a Mi Hazánk

Toroczkai László pártelnök közölte: azért mennek Tápióságra, mert így tiltakoznak az ellen, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival.

Toroczkai feljelenti az Indexet

A folyamatos magyarellenes uszítás leleplezi az egész balliberális propagandagépezetet. Valódi énjük a magyarok gyűlölete, a magyar nemzet elleni gyűlöletkeltés pedig bűncselekmény – fogalmazott Toroczkai.

Újabb jobbikos kilépő, kritika a Mi Hazánktól

Nem tart idén tisztújító kongresszust a Mi Hazánk Mozgalom, a párt jövő év március 15. előtt tervezi a választmány összehívását – közölte Toroczkai László, a párt elnöke.

Nyilvántartásba vették a jelölteket

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a testületeknek az utolsó órákban még több mint kétezer döntést kellett meghozniuk, illetve rögzíteniük az informatikai rendszerben.

Radikális mélységek és magasságok

Csaknem egy emberöltőre tekint vissza a magyar nemzeti radikalizmus története, amely során két képviselőjének, 1998-ban a MIÉP-nek és 2010-ben a Jobbiknak is sikerült bejutnia az Országgyűlésbe.

Egykori jobbikosok Toroczkaiék jelöltlistáján

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke újra indul Ásotthalom polgármesteri címéért. Emellett a pártban politizáló valamennyi polgármester is újrázna az őszi önkormányzati választáson.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …