Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 16., szombat, Julianna, Lilla napja

Címke: tüntetés

835 cikk 1/84 oldal

Napi 110 autót gyújtanak fel

Évente több mint 41 ezer gépjárművet gyújtanak fel Franciaországban a vandálok. E számok csak a jelentett bűncselekményeket tükrözik, a valós adat az évi ötvenezerhez állhat közelebb.

Megbukhat a spanyol szocialista kormány

Madridban a hét végén tömegek tüntettek a kormányfő katalánokkal való egyezkedése miatt, miközben Sánchez alkuját nem fogadták el a szeparatisták.

Választásokra készülhet Vucsics

Pénteken és szombaton ismét utcára vonultak a nagyvárosokban az Alekszandar Vucsics kormányzatával elégedetlen polgárok. Belgrádban már ez volt a tizedik megmozdulás.

Hazánk végül is nem állt le

Álljon le az Ország! Tüntetés Orbán évértékelőjén – címmel hirdettek meg a tegnapi napra több demonstrációt is. Ennek részeként 40-50 ember és harminc ­autós reggel blokád alá vonta a Lánchidat
835 cikk 1/84 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.