Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: tüntetés

886 cikk 1/89 oldal

Egyes sárgamellényesek szerint a Notre-Dame ügye elhomályosítja a követeléseiket

Könnygázt vetettek be a sárgamellényes tüntetőkkel szemben a legújabb szombati tüntetésen a párizsi rendőrök, kora délutánig 126 embert vettek őrizetbe a hatóságok. Több tiltakozó kifogásolta, hogy a Notre-Dame székesegyház újjáépítésének ügye elhomályosítja a mozgalom követeléseit.

A metrót is célba veszik a tüntetők

A metróközlekedés leállításával fenyegették meg tegnap a brit kormányt a három napja komoly közlekedési fennakadásokat okozó tüntetések szervezői.

Tervezett puccs etnikai felhangokkal

Ötödik napja tartanak a bulgáriai Gabrovóban a roma bűnözés elleni tiltakozások. A hatvanezres lakosú városban szombat este is mintegy kétezer fő vonult fel.

Lövések dördültek Szudán fővárosában egy tüntetésen

A szudáni biztonság erők könnygázt vetettek be a kartúmi védelmi minisztériumnál tüntető több ezres tömeg ellen, és helyszíni beszámolók szerint lövések is eldördültek, de nem tudni, hogy ki nyitott tüzet.

„Arab tavasz” a Balkánon?

Nemcsak Szerbiában, de a térség más országaiban is hasonló folyamatok zajlanak. Arról viszont megoszlanak a vélemények, hogy mindez a „spontán” elégedetlenség következménye-e.

Brüsszelben tüntetnek a patrióták

Másfél év elteltével újabb patrióta tüntetést szerveznek Brüsszelben a bevándorlás és az európai nemzetek felszámolása ellen – értesült lapunk.
886 cikk 1/89 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.