Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: tüntetés

966 cikk 1/97 oldal

Tunéziai migránsok tüntettek Lampedusán

A tunéziai állampolgárok a kitoloncolás ellen tiltakoztak, de alig van esélyük, hogy politikai menedékjogot kapjanak Európában, mert Tunézia demokrácia.

A tiltás ellenére újra tüntettek Hongkongban vasárnap

Hongkongban a tiltás ellenére ismét tízezrek tüntettek a kormány ellen vasárnap, a napközben békésen zajló felvonulás estére több helyen összecsapásokba torkollott, a rendőrség könnygázt és vízágyút vetett be a Molotov-koktélokat dobáló demonstrálók egy csoportja ellen – számolt be internetes oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Kifütyülték a kínai himnuszt Hongkongban

Hongkongi tüntetők egy csoportja kifütyülte a kínai himnuszt a hongkongi futballválogatott Irán elleni hazai mérkőzésén kedd este.

Hongkongi diákok élőláncot alkotva demonstráltak hétfőn

A tanórák bojkottálását kezdeményező diákok sztrájkszövetsége megismételte, hogy amennyiben a kormányzat szeptember 13-ig nem teljesíti a tüntetők öt követelését, fokozott akciókba kezdenek.

Folytatódni fog a tiltakozáshullám

Az engedmény megbékítheti a lakosság egy kisebb részét, de a tüntetéshullám egészére nem lesz hatással – nyilatkozta Wil­ly Lam hongkongi politikai elemző.
966 cikk 1/97 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.