Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: tüntetés

925 cikk 1/93 oldal

Erőszakossá vált a tüntetés Hongkongban

A kiadatási törvény módosítását célzó tervezet ellen tiltakozók összecsaptak hétfőn a rendőrökkel, és megpróbáltak betörni a kormányzatnak helyet adó épületkomplexumba hétfőn, miközben Hongkong éppen annak az évfordulóját ünnepli, hogy 1997. július 1-jén visszakerült Kínához a brit gyarmati fennhatóság alól – írta a South China Morning Post (SCMP) hongkongi lap.

Tüntetők Bahrein iraki követségén

Mintegy kétszáz tüntető hatolt be Bagdadban a bahreini követség udvarába, tiltakozásul azért, mert az Egyesült Államok szervezésében tanácskozást tartottak az izraeli–palesztin válság rendezéséről.

Burkinis nők tüntettek egy grenoble-i uszodában

Mintegy 10, burkinit viselő nő folytatott polgári engedetlenségi akciót vasárnap Grenoble-ban, a Jean-Bron uszodában. Azért tüntettek, hogy joguk legyen fürödni ebben a tiltott fürdőruhában is.

Moszkva: Nincs politikai konfliktus Tbiliszivel

Tbilisziben június 20. óta tömegtüntetések zajlanak, amelyek formális kiváltó oka az, hogy egy orosz parlamenti delegáció részt vett az Ortodoxia Interparlamentáris Gyűlése elnevezésű szervezet tanácskozásán.
925 cikk 1/93 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.