Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: tüntetés

285 cikk 1/29 oldal

Nonszensz tiltakozni valami ellen, ami nincs is

Ezen a héten is rendhagyó volt a Hír TV Sajtóklub című műsora, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on.

Tyereskova javaslata ad mozgásteret Putyinnak

A jelenlegi államfő ennek értelmében 2024-től ismét indulhat az elnökválasztáson, és akár 2036-ig is betöltheti az államfői pozíciót.

A migránshelyzet ellen tüntettek Szabadkán

A tüntetők szerint Szabadka utcáin nem létezik többé az a biztonság, amelyet 20-25 évvel azelőttről ismertek, amikor a város nyugodt és biztonságos volt.

Eldurvult az erőszak Újdelhi utcáin

Az állampolgársági törvény módosítása miatt három napja ismét kirobbant tüntetésekben több mint két tucat ember halt meg, a sérültek száma pedig megközelíti a kétszázat.

Békétlenséget szít a Soros-hálózat

Setét Jenő roma aktivista a Soros György által finanszírozott szervezetekkel karöltve tüntetett azért, hogy az állam kifizesse a gyöngyöspatai romáknak szegregáció címén megítélt kártérítést.
285 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …