Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: Twitter

21 cikk 1/3 oldal

Strache visszatér a nagypolitikába

A Facebookon közzétett rövid üzenet mellett a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) egykori vezetője november óta elhanyagolt Twitter-fiókját is aktivizálta.

Kilépett az MSZP-ből Szanyi Tibor

A párt volt alelnöke döntését azzal indokolta: az MSZP nem eléggé baloldali és jelenleg nincs is rendszerkritikus baloldali párt a magyar politikai palettán, ennek az űrnek a betöltésével kíván foglalkozni.

Trump gyors tárgyalást akar

Valójában semmi bizonyítékuk sincs és soha nem is fognak ilyesmivel előállni. Ki akarnak szállni. Azonnali tárgyalást akarok! – írta az elnök.

Társadalomformáló erővé váltak a techóriások

Egyre inkább a szuverén államok versenytársaivá lépnek elő az internetes vállalatóriások. A profitszerzésre létrejött cégek a társadalmi nyilvánosságot és a szólásszabadságot is képesek alakítani.

Az állam feladatába avatkoznak a Facebookhoz hasonló cégek

A nyilvánosság keretei robbanásszerűen kitágultak az internet világában, és alapvető dilemma, hogy a szólásszabadság és a közéleti vita korlátozása, szabályozása napjainkban már nemcsak az államhatalomhoz kötött.

Ki ölte meg Sullit?

Az előjáték a XXI. század Mechanikus narancsához, amire aztán a jelenséget kitermelő társadalom és hatalom szintén kíméletlen technikával és erőszakkal válaszol.

Orbán, Salvini, Trump – a siker titka

A politikacsináló ellenzéki sajtó azonnal nyüszíteni kezd, ha leírjuk, ettől még tény: Orbán Viktor ma Európa, a világ egyik meghatározó politikusa.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …