Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja

Címke: utánpótlás

62 cikk 1/7 oldal

Európa élén a magyar kézilabda-utánpótlás

A példátlan nyári sikersorozat után javában zajlik a férfi- és a női bajnokság, nyakunkon a női válogatott Eb-selejtezője, az év végén olimpiai kvalifikációs világbajnokságon leszünk érdekeltek.

Stressz helyett önfeledt játék

A hét végén a magyar labdarúgás jövője szempontjából talán a legfontosabb bajnokságban, a magyar utánpótlás első osztályában is megkezdődik a játék. Az új idényben ismét újabb rendszerben.

Véletlen nem lehet, ez már konjunktúra

Egy-egy kiugró utánpótlás-eredmény után a közönség hajlamos előre szaladni az időben, és az olimpiai dobogó tetején látni a mindenkori magyar csapatot.

Féléves japán kitérő után újra nálunk

Az utánpótlás-válogatottakból ismert Michael Boris pályafutása során először dolgozhat vezetőedzőként. Az MTK új szakvezetőjének kinevezéséhez korábbi játékosa, Szoboszlai Dominik is gratulált.

Meggyengült a Jobbik utánpótlása

„Az ifjúsági tagozat lelkesedése alábbhagyott, beleszürkültek a politikai életbe, (…) és a sajtótájékoztatók biodíszletévé váltak.”
62 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.