Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 26., hétfő, Dömötör napja
HÍR TV – Bayer-show:Egyértelműen pozitív a családtámogatások fogadtatása

Címke: Valentin nap

8 cikk 1/1 oldal

Szabadság, szerelem, Pride

Egyébként kerekebb lett volna Donáth Annácska Valentin-napi igehirdetése, ha arról is ejt néhány szót, hogyan töltötte a jeles ünnepet a kedves papa, Donáth Laci bácsi.

Csokoládé és plüssök helyett kutyamentés

Már az első évben bőven túlszárnyalta a várakozásokat az adományozási kedv: a Ments meg egy kutyát Valentin-napon kezdeményezésben több mint 31 millió forint gyűlt össze tavaly menhelyi kutyáknak.

Tanácsok a fogyasztóvédelemtől Valentin napra

Ha a körültekintő ajándékvásárlás ellenére probléma merül fel, és azt a kereskedővel nem sikerül rendezni, a vásárló a kormányhivatalhoz és a békéltető testületekhez fordulhat.

Szív küldi, a NAV ellenőrzi

Az ország nagy részére kiterjedő akcióba kezdett a héten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal: a hatóság emberei a Valentin-napra készülő virágosokat, éttermeket, ajándéküzleteket, édességboltokat, ékszerészeket keresik fel.

Nem csak a kereskedők készülnek a Valentin-napra

Ajándéküzletek, virágboltok, édességárusok, vendéglátóhelyek — ezek a vállalkozások szerepelnek az adóhivatal Valentin-napi razziájának célkeresztjében.

Megtört a vörös rózsa uralma

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara virágpiaci körképéből egyértelműen kiderül, nemcsak színében, de fajtájában is bátrabban válogatunk a virágkínálatból Bálint napján.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …