Rendkívüli csalásokra figyelmeztet egy magánnyomozó iroda vezetője

A közelgő napokban egyre hiszékenyebbek lehetünk.

Forrás: Femina2024. 02. 07. 18:11
Private,Detective,With,Camera,Spying,From,Car
1877938045 Fotó: New Africa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra rivaldafénybe kerülhetnek a romantikus csalások. A Valentin-nap egy kiemelt időszak lehet a csalóknak, hiszen ilyenkor még inkább társaságra és párkapcsolatra vágyhatnak az egyedülállók – figyelmeztet az X-Rock Magánnyomozó Iroda a Feminán.

A portál feleveníti, a Valentin-nap, azaz a Bálint-nap ünneplése a szerelmesek ünnepeként a XX. században terjedt el, idehaza csak a rendszerváltás után, az 1990-es évektől lett igazán népszerű. Valentin-nap környékén előfordul, hogy az emberek aktívabban keresnek párkapcsolatot, ebből adódóan a csalóknak kiemelt időszakká válhat február 14-e és környéke. 

„Fontos, hogy romantikus csalások nemcsak ilyenkor lehetnek, de a potenciális áldozatok ekkor még inkább hajlamosak lehetnek csalók áldozatává válni” – részletezte Doór Zalán magánnyomozó. Az iroda ügyvezetője beszélt arról is, hogy elég nagy a célpiac, ugyanis több mint kétmillió szingli van jelenleg Magyarországon”. Felhívta a figyelmet arra is, hogy érdemes szemfülesnek lenni a közösségi oldalakon is, 

a társkereső profilját pedig érdemes figyelni, hogy más oldalon is rábukkanunk-e. 

„A sok felület és ezek jelentős látogatottsága remek felületet biztosíthat a csalóknak, akik naponta együttesen 100 millió forintos károkozásra is képesek. Minden esetben érdemes a kiszemelt fotóját és a különböző, illetőről fellelhető adatait is ellenőrizni” – fejtegette az ügyvezető a portálnak

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.