Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 31., kedd, Árpád napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: válság

137 cikk 1/14 oldal

A fák sem nőnek az égig

Ki az első láncszem a válság megoldásában? Mi magunk. Ezt követi szűk közösségünk, a hozzánk legközelebb lévő kórházban hősiesen helytálló orvosok, családunk, közeli barátaink, falunk, városunk, majd országunk.

Járványügyi gyorsmérleg

A miniszterelnök az egyik megszólalásában jelezte, hogy a koronavírus-járvány lecsengése után már semmi nem lesz a régi. Nyilván a vírus okozta károk nem egyformán sújtják, illetve terhelik az egyes országokat.

A közhatalmon nem lehet osztozni

Nyilvánvalóvá vált, hogy az ellenzéki politikai pártok és persze a propagandagépezetük képtelen különbséget tenni a politikai válság és a való világban bekövetkező krízisek között.

Van elegendő erő a járvány utáni talpra álláshoz

Az előrejelzések alapján a 2008-as gazdasági világválsághoz hasonló negatív következménye lesz a gazdaságra nézve a mostani krízisnek, ugyanakkor jobb állapotban érte az országot a mostani válság.

Gyurcsány, a bölcs

Nagy és nagyobb megszorításra futotta Gyurcsányéktól.

Veszélyhelyzetes viszonyok

Tényleg kezd beleőrülni ebbe az egészbe az ellenzék. Mármint abba, hogy csak nem akar egy olyan válság rátalálni a jelenlegi kormányzatra, amit az ne tudna kezelni.

Kapkod az EU a válságban

Hiába dolgozta ki a múlt héten az Európai Bizottság a koronavírus okozta gazdasági válság kezelését célzó javaslatokat, döntés ezekről legközelebb a jövő héten születhet.
137 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …