Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 10., szombat, Zsolt napja
HÍR TV – TROLLGyurcsány már tudja, kit kell kuláknak tekinteni.

Címke: vám

11 cikk 1/2 oldal

Nem mindegy, mit küldünk a gyereknek Londonba

Bonyolódott és esetenként megdrágult a postai csomagküldés az év első napjával az Egyesült Királyság és az EU között, hosszabb a kézbesítési idő.

Több lesz a csőd a brexit miatt az EU-ban is

Az átmeneti időszak várhatóan túl rövid lesz ahhoz, hogy megszülessen az Egyesült Királyság és az Európai Unió szabadkereskelmi megállapodása, és ennek fájdalmasak lesznek a következményei.

Rés a vámon

Szakértők szerint évente 560 millió kínai csomag érkezik Európába csak az AliExpressen keresztül, és ennek 97 százaléka esik adó- és vámmentes kategóriába.

Bojkottálnák a francia bort

Franciaország megadóztatja cégeinket, s ez rossz dolog. Nem kellene ilyet tennie. Mindig kihasználják az Egyesült Államokat, de nem engem, az elnököt – írta a Twitteren Trump.

India büntetővámot vezet be 28 amerikai importtermékre

India büntetővámot vezet be vasárnaptól 28 amerikai importtermékre, válaszul arra, hogy a washingtoni kormány június elsején kivonta Indiát a vámkedvezményeket biztosító általános preferenciarendszerből (General System of Preferences – GSP), amely a fejlődő országokat segítő legnagyobb és legrégebb óta (1976 óta) működő amerikai kereskedelmi program.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …