Keresés
Magyar Nemzet
2021. február 28., vasárnap, Elemér napja
HÍR TV – CIVIL KÖRCzeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva?

Címke: Varga Miklós

11 cikk 1/2 oldal

A P. Box mégsem maradt a vonalban

Csaknem négy évtized után LP-n a zenekar kiadatlan koncertfelvétele: egy jobb sorsra érdemes együttes fényesen csillogó gyöngyszeme barázdákba préselve.

Új lemezt jelentetett meg Varga Miklós

Megjelent Varga Miklós énekes új lemeze, az Ébredés (száz év magány után) a trianoni békediktátum 100. évfordulójára – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Az átdolgozott dal ugyanazt üzeni, mint az eredeti

Európa a mi tágabb hazánk, amit meg kell őriznünk és vigyáznunk kell rá minden tekintetben. És egymásra is vigyáznunk kell, ezekben a nehéz időkben a legfontosabb az együttérzés – mondta Varga Miklós.

A szabadság első pillanata

Nagyszabású estet rendeznek június 16-án a fővárosi Hősök terén a rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából. Fellép többek közt Keresztes Ildikó, Nagy Feró és Varga Miklós is.

Kiállás a székelyek területi autonómiájáért

Együtt emlékeznek az 1854. március 10-én a marosvásárhelyi Postaréten kivégzett székelyekre, emellett felhívják a figyelmet a területi autonómia megvalósításának haladéktalan szükségességére.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …