Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

Futótűzként szántotta végig az internetet Varga Miklós szívszorító mondata a gyerekeiről

„El a kezekkel a gyermekeinktől!"

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Holnap választ az ország. Varga Miklós, Máté Péter-díjas énekes, rockzenész a napokban a Borsnak adott interjút, ahol nagyon keményen nyilatkozott és felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon fontos választás előtt állunk, mert a háború vagy béke kérdéséről kell döntenünk. A rockzenész a következőket nyilatkozta a nemzetközi helyzetről és arról, hogy mennyire félti a gyerekeit:

„Egyes európai vezetők bele akarnak bennünket is rángatni egy olyan háborúba, amihez nekünk semmi közünk nincsen. Az ember akkor is féltené a gyermekét, ha Magyarországot kellene honvédőként megvédeni, és ilyen célból soroznánk be a magyar fiatalokat. Ilyenről szó sincsen! Most egyszerűen idegen érdekek jegyében akarják belerángatni hazánkat a háborúba és a magyar fiatalokat elvinni harcolni oda, amihez nekünk semmi közünk nincs. Ez hallatlan és elfogadhatatlan! "

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű zenész beszélt a kormánypártokról is:

„Úgy gondolom, addig, ameddig Magyarországnak olyan felelős vezetői vannak, mint akik jelenleg is kormányoznak, akik a leghatározottabban ellenállnak mindenféle háborúba való belerángatásnak, addig természetesen az ember nem aggódik.  De a politikában sem lehet azt kijelenteni, hogy soha. Számomra megnyugtató, hogy olyan emberek vezetik az országot, akik ebben nem akarnak részt venni."

Tiszta, világos kiállás a béke mellett. 

El a kezekkel a gyermekeinktől!

– mondta el az interjúban Varga Miklós mindannyiunk közös vágyát. Nagyon fontos üzenet! Ez a szívszorító mondat lebegjen a szemünk előtt vasárnap és biztos kézzel húzzuk be az ikszet a béke mellett.

Borítókép: Az énekes gyermekei, Vivien és Szabolcs (Fotó: Varga Miklós/Bors)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.