Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

Dobrev Klára durván megfenyegette a magyar választókat

Így zárja a kampányt Gyurcsány felesége.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A DK árnyékkormányának vezetője, Dobrev Klára a kampány zárásaként 36 órás országjárásra indul. Az elmúlt hetekben bejárta az egész országot, volt mind a 19 megyében; kisvárosban, nagyvárosban és falun is – most 36 óra alatt visszatér minden egyes megyébe – tudatta a Nyugati fény portált Molnár Csaba, a DK–MSZP– Párbeszéd közös lista kampányfőnöke.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobrev Facebook-oldalán is beharangozta az eseményt:

„[…] Találkozzunk a 36 órás országjáró kampányzáró körutamon! Az elmúlt hetekben bejártam az egész országot, voltam mind a 19 megyében; kisvárosban, nagyvárosban és falun is. Most minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy a kampány utolsó 36 órájában közösen visszatérjünk minden megyébe. Öt éve mi, DK-sok megcsináltuk már ezt, most újra útra kelünk. Nálunk ez már hagyomány. Mozgósítanunk kell mindenkit, hogy június 9-én minél többen támogassák az Európai Egyesült Államok tervét. Ez lesz az én kampányzáróm, egy 36 órás, országos kampányzáró körút, amelyen azokkal fogok találkozni a kampány utolsó óráiban, akik a legnagyobb ellenzéki közösséggé tesznek minket. Péntek reggel hatkor indulok és szombat este hat órakor fogok megérkezni. Gyertek el egy utolsó ölelésre, kézfogásra, biztatásra! […]”

Dobrevtől az elmúlt időszakban láttunk és hallottunk már cifra dolgokat. A DK árnyék-miniszterelnöke elmondta többek azt a blődséget, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak elérni. Ez nem volt más, mint a saját szavazóinak a lenézése, hiszen az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, így veszíteni sem tud. Tehát oltári nagy kamu volt az egész. 

Most a DK kampány megkoronázásaként 36 óra alatt Dobrev visszatér minden egyes megyébe. Gyurcsány feleségének kétségbe esett lépése sokkal inkább tűnik fenyegetésnek, mint átgondolt döntésnek. Ugyanis a 36 órás kampánykörút a közvéleménykutatások fényében pont az ellenkező hatást vetítik előre, mint amire eredetileg szánták a Gyurcsány-párt spindoktorai. 

Az emberek nem kérnek a háborúpárti ellenzékből. Nincs mese, a békére kizárólag Orbán Viktor és a kormánypártok politikája a garancia.

Borítókép: Gyurcsányné Dobrev Klára (Fotó: Mirkó István)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.