idezojelek

Dobrev megdöbbentő húzása, pókerarccal pörgeti tovább a hazugságkereket

Megy a matek a DK-ban.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Mirkó István

A napokban bebizonyosodott, hogy Dobrev nagyon leértékeli saját szavazóinak az értelmi képességét. A Demokratikus Koalíció árnyékkormányának vezetője bedobott egy gigantikus méretű blöfföt a saját Facebook-oldalán. 

„Ha Orbán veszít június 9-én, akkor másnap előre hozott országgyűlési választást fogunk követelni. Adjunk igazi tétet az EP-választásoknak!”

Az emberek nem most jöttek le a falvédőről, pontosan tudják, hogy júniusban nem parlamenti választás lesz. Ilyen módon badarság, a saját szavazóinak a leértékelése szemrebbenés nélkül azt kommunikálni, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak kieszközölni.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyanis, mint az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, tehát veszíteni sem tud.

Azt gondoltuk, hogy Dobrev aludt párat erre a meggondolatlan kijelentésére és szembesült azzal, hogy nem túl jó ötlet átverni a szavazóit. De ezek szerint nem így történt, hiszen Gyurcsány felesége közleményben erősítette meg hatalmas kamuját:

 „(…) Ha Orbán Viktor megszerzi a többséget június 9-én, akkor arra hivatkozva veti majd ki újabb megszorítócsomagját, ami a mainál is lehetetlenebbé fogja tenni a magyar mindennapokat és a megélhetést. Ezért kell elérnünk, hogy Orbán június 9-én veszítsen, és ne megszorítások jöjjenek, hanem előre hozott országgyűlési választás. Ma már igazán nincs hova hátrálni. Vagy megszorítások lesznek, vagy előre hozott választás, erről döntenek a magyarok június 9-én. A legerősebb ellenzéki szövetség, a DK–MSZP–Párbeszéd közös listája azért jött létre, hogy Orbánt kisebbségbe szorítsuk, és a választás után előre hozott választást követeljünk a felhatalmazását elvesztett hatalomtól. (…)"

Hol és miként kerülne Orbán Viktor kisebbségbe? Milyen megszorítócsomagról van szó? Mitől is veszítené el a felhatalmazását a kormány?

Csak néhány kérdés, ami felvetődik a rövid közlemény olvasása után.  Úgy látszik nagyon megy a matek a Gyurcsány-pártnál, az azonban szánalmas, hogy csak ezt bírták kifőzni a boszorkánykonyhájukban. Megdöbbentő, hogy Dobrev póker arccal pörgeti tovább a hazugságkereket.

Borítókép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.