idezojelek

Orbán Viktor nagyon kiakasztotta egyik legnagyobb ellenfelét

A német zöld EP-képviselő teljesen kiborult.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A magyar miniszterelnök posztolt egy videót a napokban, felidézve a pénteki interjújából egy kis részletet, amelyben a következőket mondja:

 „nincs az a pénz, amiért mi LMBTQ-aktivisták kezére adnánk a gyermekeinket vagy az unokáinkat”. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a kis videó kiverte a biztosítékot Magyarország egyik legnagyobb bírálójánál, Daniel Freundnál. A német zöld EP-képviselő rendszeresen bírálja Orbán Viktort, ezúttal is felháborodott posztban tiltakozott:

 „Amikor emberek tízezrei vannak az utcán, akik a korrupció ellen tiltakoznak, és az egyetlen dolog, amivel előállsz, az ez…” 

Freund rendszeresen fröcsög Magyarország ellen. Januárban Kocsis Mátéval rúgta össze a port, de a Fidesz frakcióvezetője rendesen kiosztotta, miután a balliberális európai parlamenti képviselő legutóbb közösségi oldalán azt kérdezte: Kicsoda Kocsis Máté?

 „A legnagyobb magyar politikai közösség parlamenti frakcióvezetője volnék, kedves Daniel. A kérdése mögött húzódó felsőbbrendűség-tudat az, amire tegnap is utaltam. De, ami fontosabb: tanuljon meg tisztelettel beszélni a hazámról! Köszönettel.”

A német politikus korábban a következőket is posztolta: „Orbánt Európa élére állítani szörnyű ötlet”, majd azt is közölte, hogy „ha hatalmat adunk Orbánnak, vissza fog élni vele”. A balliberális EP-képviselő szerint Orbán és vétója „komoly biztonsági kockázatot jelent az európai polgárok számára”.

Freund úr, öt évig dolgozott a Soros-alapítványnál, úgy látszik nem teltek el haszontalanul azok az évek, hiszen kijelenthetjük, a német szélsőbaloldali képviselő gyógyíthatatlan betegséget szedett ott össze, a magyarfóbiát. Ezért éli meg Orbán Viktor minden posztját súlyos traumaként.

Nincsenek véletlenek.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a brüsszeli Közmédia Központban az Európai Unió állam- és kormányfői találkozójának második napján, 2024. március 22-én (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

. .  .

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Vége az európai vakációnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A gyűlölet anatómiája

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Európa nem azonos Brüsszellel

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A Cigánykirály meztelen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.