idezojelek

Tóth Gabi után már Tóth Verának is nekiugrott a baloldal

A Tóth névre pikkelnek a libsik.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Polyák Attila

Igaz az a mondás, hogy aki a nyilvánosság előtt éli az életét, annak a kritikákat is állnia kell, nem csak a dicséreteket. Az azonban, ami az utóbbi hónapokban folyt Tóth Gabi ellen, az túl ment minden határon. Erről beszélt a testvére, Tóth Vera még korábban Rangos Katalin műsorában a Jégbüfében, ahol a következőképpen fogalmazott:

„Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette… De ő tényleg így gondolta! […] Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni…  Azért Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát.”

Nos, ma már az a helyzet, hogy nemcsak Tóth Gabi van a baloldali megmondóemberek céltábláján, hanem már Vera, a testvére is szúrja a libsik szemét. Történt ugyanis, hogy Tompos Márton, a Momentum alelnöke Facebook-videójában azt állította: „Tóth Veráék 39 millió forintból nyitottak egy olyan kisboltot, amiben minden van, csak az nem, ami a helyi élethez alapvető szükséglet, ami egyébként a pályázat feltétele volt”.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekesnő kénytelen volt megszólalni az ügyben. Facebook-közleményben reagált a momentumos politikus kirohanására:

„A tegnapi napon Tompos Márton, a Momentum Mozgalom alelnökének Facebook-oldalán megjelent videóra reagálva:

Férjem, Pauli Zoltán más pályázókkal együtt a Magyar falu program pályázatán tisztességes úton indult mint, ahogy azt mindig is tette az elmúlt 20 évben.

A videóban említett kisboltban részesedésem nincs, közös családi cégünk nincs, önálló, saját cégem tevékenységi köre az előadóművészi szakmámhoz kapcsolódik.

A videóhoz tartozó posztban a nagyobb figyelemfelkeltés érdekében és további hangulatkeltés céljából nevem felhasználásra került jogtalanul, ezen tevékenységre vonatkozóan a feljelentést a mai nap folyamán megtettem a siklósi rendőrkapitányságon.

Kérem a sajtó munkatársait, hogy tartózkodjanak a hírnevem további megsértésétől, illetve rágalmazástól azzal, hogy rám vonatkozóan valótlant kommunikálnak a videóhoz kapcsolódó poszt alapján, s cikkükhöz fotómat ne használják!

Köszönettel,

Pauli-Tóth Veronika”

Élünk a gyanúperrel, hogy Tóth Verát nem véletlenül találta meg a baloldal. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Tóth névre pikkelnek a libsik. Gabit minden létező fórumon támadták már értékvállalása miatt, de nem sikerült megtörni, ezért most a testvére került sorra.

Ezt hívják bolsevik tempónak. Ilyen emberek ezek.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő (Forrás: Facebook/Tóth Gabi)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.