idezojelek

Lebukott a teljes baloldal, kiderült az ellenzék féltve őrzött titka

Ilyen az, amikor a fagyi visszanyal.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Máté Krisztián

A baloldali média egyik zászlóshajójában a Népszavában jelent meg egy publicisztika, ami gyakorlatilag lerántotta a leplet a baloldal féltve őrzött titkáról. A CÖF plakátjai verték ki a biztosítékot a szerzőnél, amelyen a baloldal prominens személyiségei állnak nyakkendőben, ráfestett dollárjellel a fehér ingükön, a kép alatt Megvették őket kilóra felirattal. Idézzük fel, mit írt erről a szerző:

 „Már egy nyikorgó ötletük sincs. A plakátjaikat is lopják. Egy szót sem tudnak mondani arról, hogy mit csinálnak jól, hogy mit fognak csinálni azért, hogy mindannyiunknak jobb legyen. Annyira futja, hogy aki nem ért velük egyet az bohóc, bábú, megvették kilóra. Gond nélkül csereberélik a plakátokon az arcokat, annyi fáradságot se vesznek, hogy új karaktergyilkolandó ellen új kreatívokat készíttessenek […] Pedig korábban a negatív kampány legjobb szakértőitől tanulták az ipart. […]”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyrészt ezek nem kormányhirdetések, hanem egy civil szervezet által készített plakátkampány elemei. Másrészt, ha már a kormányt helytelenül belekeverte a baloldali szerző a mondandójába és úgy fogalmazott, hogy arról kellene inkább beszélni szerinte, hogy mit csinálnak és mit fognak csinálni kormányzati szinten. Ne felejtsük el, hogy ezt a kormányt négyszer választották meg az emberek kétharmaddal, tehát valamit azért mégiscsak jól csinálnak, mert az emberek nem hülyék. A publicisztika bizony arra volt csupán jó, hogy kiderüljön belőle a baloldal félve őrzött titka: mindig azzal vádolják a kormányt, amit ők követtek el. Hiszen egyrészt a jelenleg a baloldali politikai térben feltűnt új szereplőre igazak azok az állítások, hogy lopott anyagból dolgozik. Másrészt pedig, ha nem csal az emlékezetem pont, hogy a Ron Werber-féle kampánycsapat volt az, aki anno a vérlázító, hazug negatív kampányt csúcsrajáratta, aki ugye a baloldal ikonikus alakja volt.

Úgyhogy ilyen az, amikor a fagyi visszanyal.

Borítókép: Dobrev, Márki-Zay, Karácsony és Fekete-Győr (Fotó: Ripost/Máté Krisztián)

. .  .

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.