Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja
HÍR TV – Publi Cafe:Vajon ki nevethet a baloldali harc végén?

Címke: varjú lászló

34 cikk 1/4 oldal

Gyurcsány újra uralomra tör

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan hiába kelt ki amiatt, hogy két szocialista polgármester is átigazolt a DK-hoz, Gyurcsány Ferencék, sőt Kovács László is arról beszélt: a folyamatnak várhatóan nincs vége.

Kovács Lászlót is el akarta vinni Gyurcsány

Nem lehet kizárni, hogy újabb MSZP-s politikusok lépnek át a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióba, és a két párt későbbi egyesülését sem lehet kizárni – mondta Kovács László az Origónak.

Rabosították Varju Lászlót

Varju Lászlót ugyanakkor nem vettek őrizetbe. A DK politikusának védelmét a hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba látja el.

Rabosították Varju Lászlót

Varju továbbra is ártatlannak mondta magát, és leszögezte, a szólásszabadság érdekében minden esetben kiáll, még azokért is, akik most többségben vannak.

Fidelitas: Varju László folyamatosan hazudik

Joggal merül fel a kérdés, hogy meddig van helye a közéletben egy ilyen embernek – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) újpesti irodája előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján Renge Zsolt.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …