Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: verseny

56 cikk 1/6 oldal

Nézők nélkül is megrendezhetik a Tour de France-t

A francia sportminiszter egyrészt túlságosan korainak tartja, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasszák a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt, másrészt nem zárta ki annak lehetőségét, hogy nézők nélkül rendezzék meg.

Kiírták az első magyar karanténdráma-versenyt

A koronavírus-járvány miatt bekövetkezett rendkívüli élethelyzetre reflektáló egyfelvonásos művekkel lehet jelentkezni az Első Magyar Karantén- Színház és a Litera által meghirdetett drámaversenyre; a beküldés határideje április 15.

Egyszer ez is elmúlik

Koronás Antal nem volt különösebben sem bátor, sem állhatatos ember. Egyedül versenyezni szeretett, passzívan is, másoknak drukkolva.

Elhalasztják a híres teniszversenyt

A koronavírus-járvány terjedése miatt őszre halasztották a teniszezők második Grand Slam-viadalát, a francia nyílt bajnokságot, azaz a Roland Garrost.

Új korszak a honvédelmi nevelésben

Az első honvédelmi sportközpont alapkőletételével új korszak kezdődött a hazafias és honvédelmi nevelésben – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Simicskó István.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …