Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: vívás

162 cikk 1/17 oldal

Magic Budapesten

Már túl vagyunk a budapesti vívó-világbajnokságon, a győzelmek örömein, s túl néhány apró csalódáson is. A magam részéről viszont nagyobbon is, amelyet az esemény jelmondata okozott.

Slusszpoén világbajnokveréssel

A vb-n a párbajtőröző Siklósi Gergely révén lett egy aranyunk, a kardozó Szatmári András és férfikardcsapatunk ezüstérmet szerzett – továbbra is ott vagyunk a világelitben.

A kardtündér megfordította

Női kardcsapatunk megnyerte a nyolcaddöntős összecsapását a budapesti vívó-világbajnokságon. Vagyis a vb záró napjára is maradt érdekeltségünk a BOK-csarnokban.

Aranytusokkal egészen az aranyig

Férfipárbajtőrben a három főtáblás versenyzőnk közül Nagy Dávid a 64 között kiesett, Siklósi Gergely és Rédli András viszont nagy tettet vitt véghez.

Izgultak, de levetkőzhettek a nők

A női kardozóknál csak két továbbjutásban bízhattunk, hiszen Márton Anna és Pusztai Liza a világranglista hetedik, illetve tizenegyedik helyezettjeként automatikusan felkerült a 64-es főtáblára.

Darth Vader és társai jól odacsaptak

A budapesti vívó-világbajnokságon a keddi nyolc magyar indulóból hét révbe ért, vagyis felkerült a hatvannégyes főtáblára.
162 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.