Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 13., szerda, Szilvia napja

Címke: vívás

39 cikk 1/4 oldal

Megkésett tisztelgés az elfeledett kapitány előtt

A születésének 120. évfordulójára elkészült hatszáz oldalas (!) életrajzi könyvének tegnapi bemutatóján egy elfeledett, szándékosan elfelejtett kor nagy alakja elevenedett meg a hallgatóság előtt.

Ezek a lovagok soha nem egyeznek ki döntetlenben

A Banderium Hungarorum hagyományőrző egyesület szervezésében megrendezett versenyen hat nemzet közel hatvan versenyzője mérte össze erejét középkori vívásban.

Szolnok büszkesége máig rendszeresen mozog

Ünnepélyes keretek között kedden átadták a teljesen felújított szolnoki sportcsarnokot, amelynek az egyetlen élő szolnoki olimpiai bajnok, B. Nagy Pál a névadója.

Magic Budapesten

Már túl vagyunk a budapesti vívó-világbajnokságon, a győzelmek örömein, s túl néhány apró csalódáson is. A magam részéről viszont nagyobbon is, amelyet az esemény jelmondata okozott.

Slusszpoén világbajnokveréssel

A vb-n a párbajtőröző Siklósi Gergely révén lett egy aranyunk, a kardozó Szatmári András és férfikardcsapatunk ezüstérmet szerzett – továbbra is ott vagyunk a világelitben.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …