Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: vízilabda

88 cikk 1/9 oldal

Álma a Recco–FTC döntő

Ratko Rudić szerdán a Kondorosi úton járt élete első klubcsapatával, a Pro Reccóval, amely 2015 után újból Bajnokok Ligája-diadalra tör. Bár ehhez az FTC-nek is lesz néhány szava.

Élve boncolták az OSC-t

A férfivízilabda BEK/Bajnokok Ligája kétszeres győztese, az OSC a sorozat nyolcszoros bajnokát, a földkerekség legeredményesebb pólóedzője, a horvát Ratko Rudics dirigálta olasz Pro Reccót fogadta.

Dömötör már nem lő

A szurkolók többsége csak a legendás tokiói ejtése miatt emlékszik Dömötörre, de a klubhűség példájaként az egész pályafutását az Újpesti Dózsában töltő szélső több volt egyszerepes színésznél.

Jó nézni, amit csinálnak

Napjainkban a Pro Recco–FTC-Telekom összecsapás ugyanaz a vízilabdában, mint a futballban egy Real Madrid–Barcelona vagy egy Liverpool–Manchester United rangadó.

Döntetlen a két gigász vízicsatája

Bolognában csapott össze a férfivízilabda bajnokok Ligája B csoportjának rangadóján, az 5. fordulóban az olasz Pro Recco és a címvédő FTC-Telekom.

Magyar óriás, orosz törpe

Méltó módon tisztelgett kedden a Komjádi-uszodában a magyar férfivízilabda-válogatott Szívós István emléke előtt: a világliga nyitányán kiütötte Oroszországot.

Magasra nőtt, naggyá lett

Elhunyt egy hetvenkét éves, hajlott hátú, joviális mosolyú, pólóscsemetéket terelgető öregúr, ugyanekkor halhatatlanná vált Montreal olimpiai és Belgrád világbajnoka.

Neki még kudarc az ezüstérem

Az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert jövő kedden, az oroszok elleni világliga-meccsen, két és fél éves szünet után újra játszik a magyar férfivízilabda-válogatottban.
88 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …