Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: volkswagen

9 cikk 1/1 oldal

Átrepült Bulgárián a Volkswagen

Nagy a csalódás Bulgáriában, amiért a Volkswagen-konszern nem az országukat, hanem Törökországot választotta új gyárának helyszínéül.

Újra rekordszinten a csehországi autógyártás

Augusztusban visszatért a tavalyi rekordszintre a csehországi autógyártás. Az év első nyolc hónapja alatt 941 758 személyautót gyártott a három autógyár, ami mindössze 173 darabbal kevesebb, mint a tavalyi év hasonló időszakában – közölte a cseh autógyártók szövetsége pénteken.

Elhunyt a VW „pátriárkája”

Henry Forddal, Gottlieb Daimlerrel, Tojoda Kiicsiróval és az autóipar más nemzetközi óriásaival emlegették egy lapon a 82 éves korában elhunyt Ferdinand Piëchet.

Arculatot és modellt vált a Volkswagen

A német autógyártó kínálatában várhatóan a 2030-as évek elején jelenik meg a társaság utolsó, új fejlesztésű belső égésű motorja.

Elektromos járműtechnológiai együttműködlésre lép a Volkswagen és a Ford

Elektromos mobilitási és robotjármű-technológiai együttműködésre, valamint a felmerülő fejlesztési költségek megosztására készül a német Volkswagen AG és az amerikai Ford Motor autóipari konszern a cégek vezérigazgatói, Herbert Diess és Jim Hackett pénteken New Yorkban tett bejelentése szerint.

A dízelbotrány sohasem ér már véget?

Ma már ott tartunk, hogy a teljes európai autógyártás lassult, a dízelmotorokat egyre nehezebb személygépkocsiban eladni, mert maga a dízeltechnológia lett gyanús.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …