Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: washington

355 cikk 1/36 oldal

Tíz percen múlt az Irán elleni amerikai csapás

Donald Trump csapást rendelt el Irán ellen, de az utolsó pillanatban visszavonta a parancsot – írta tegnap a The New York Times. Az információ lényegét később az amerikai elnök is megerősítette.

Két évtizede a legtöbb szürke bálna pusztult el Washington állam csendes-óceáni partvitékén

Két évtizede a legtöbb szürke bálna tetemét mosta partra a víz az Egyesült Államok északnyugati részén, Washington állam csendes-óceáni partvidékén, és a hatóságok képtelenek maguk megbirkózni a mintegy 30 tetem megsemmisítésével, ezért az érintett tengerparti területek tulajdonosait arra kérték, hogy biztosítsanak helyet a tetemek elbomlásához.

Az emberiség képtelen a józan belátásra

Magyarázatra sem szorul, hogy a globális kihívások globális megoldásokért kiáltanak. Ám ezek helyett egyelőre szinte kizárólag csak a globális hatalmi törekvéseket észleljük.
355 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.