Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: washington

342 cikk 1/35 oldal

Kihat Európára Peking és Washington harca

Az egyre súlyosbodó kereskedelmi feszültség és vámháború az Egyesült Államok és Kína között negatívan érinti számos európai vállalat működését a kelet-ázsiai nagyhatalomban.

Háborúval fenyeget Trump

Egyre nyíltabb fenyegetések hangzanak el Washington és Teherán között: Donald Trump amerikai elnök vasárnapi Twitter-üzeneté­ben már Irán végnapjairól vizionált.

Irakra is kihat az iráni feszültség

Az Egyesült Államok Irán-politikájának egyik hozadéka, hogy patikamérlegen kimért egyensúlyozásra kényszeríti a Washingtontól és Teherántól egyaránt függő iraki vezetést.

Fegyverüzletre készül Washington és Budapest

Magyarország egy új, közepes hatótávolságú légvédelmi rendszert kíván beszerezni, és előrehaladott tárgyalásokat folytat erről az amerikaiak­kal is, vagyis a lehetséges beszállító Raytheonnal.

Ellenszél

Donald Trump úgy kormányozza az Egyesült Államokat, hogy a „mértékadó” sajtó minden nap élveboncolja, immáron három éve, és előrevetíti, hogy úgyse húzza ki a ciklus végéig.
342 cikk 1/35 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.