Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: zene

189 cikk 1/19 oldal

Ellenfél nélkül

Huszonöt esztendő. Pontosan ennyi telt el a P. Mobil Fradi-pálya-koncertjének megrendezése óta. A zenekar, ha nem is a mozgóképeken látható összetételben, de ma is él, működik.

A gyerekek jó kritikusok

Az egyik alapítóval, Gömör Tamással beszélgettünk a Matiné Zenekar indulásáról, a gyerekzenéről, valamint arról, hogy mi mindent lehet tanulni a gyerekektől.

Lezáratlanul

Fábián Juli 2017 nyarán közölte a nyilvánossággal, hogy nagyobb szünetet kényszerül tartani egészségi okok miatt. Az énekesnő szűk fél évvel később, december 16-án hunyt el rákban.

Tizennyolc húron

A hetvenes évek első felében, az úgynevezett nagy generáció időszakában az akkori fiatalság szinte itta az igényes kultúrát.

Újévi Haydn-hangverseny Fischer Ádámmal

A Concentus Musicus Wien és a Purcell Kórus előadásában hallható újév napján két alkalommal Joseph Haydn A teremtés című alkotása.
189 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …