Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: zsidóság

41 cikk 1/5 oldal

Zsidók meggyilkolására buzdít az Iszlám Állam

A terrorszervezet vezetője, Abu Hamza al-Kurajsi a Telegram üzenetküldő felületen nyilvánosságra hozott hangfelvételében bejelentette, hogy dzsihádot indítanak Izrael ellen.

A mozikban a Jób lázadása felújított változata

A holokauszt nemzetközi emléknapján, ma 18 órától közönségtalálkozóval egybekötött előadáson vetíti az Uránia Nemzeti Filmszínház az 1984-ben Oscar-díjra jelölt filmet.

Verseny a holokauszt emlékezetéért

A jeruzsálemi és auschwitzi nagyszabású rendezvényeket a nemzetközi szembenállás, diplomáciai csatározás és emlékezetpolitikai viták árnyékolják be.

A vészkorszak áldozataira emlékeztek Budapesten

Köves Slomó az imádság előtt arról beszélt, hogy a több mint kétezer éves imát azért mondják a halottakért, mert ezzel próbálják meg pótolni a hiányukat.

Elvándorló őslakosok Európában

Miközben Ausztriában 1,7 millió olyan ember él, aki más országban született, addig Bécsben az emelkedő bevándorlás mellett az osztrák népesség száma csökkenést mutat.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …