Magyarok a hifivilág élvonalában

Az úgynevezett high-end audio egy teljesen egyedülálló és különleges birodalma a technológiai-elektronikai eszközök gigantikus univerzumának.

Forrás: ORIGO.HU2021. 07. 12. 21:14
null
Csodás High End termékek, amelyek hazánkban készültek Forrás: AUDIO-HUNGARY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az úgynevezett high-end audio egy teljesen egyedülálló és különleges birodalma a technológiai-elektronikai eszközök gigantikus univerzumának. Ezeket az eszközöket azzal az egyetlen céllal készítik, hogy segítségükkel minél jobb hangminőséget érjenek el. Ezért cserébe pedig nem spórolnak az anyagokon, alkatrészeken, aminek következtében szó szerint luxuskategóriáról beszélhetünk. Ráadásul sok ilyen készülék kézi munkával készül, és jellemzően a dizájnra, a termékek megjelenésére is odafigyelnek. Nincs mit szépíteni a dolgon, nem tömegtermékekről van szó, egy viszonylag szűk kör keresi, és egy picit szélesebb pedig távolról csodálja ezeket a prémiumszintű berendezéseket – olvasható az Origó cikkében.

Csodás high-end termékek, amelyek hazánkban készültek
Fotó: Audio-Hungary

Magyarországon is vannak megszállottjai e készülékeknek, sőt még akadnak cégek is, apró manufaktúrák, amelyek ilyen eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkoznak. És ezek között akadnak nemzetközileg is elismert márkák, illetve legendás termékek, amelyek ráadásul kegyetlenül jól is néznek ki. E kiváló magyar berendezésekből készített az Origó egy galériás válogatást.

Ide kattintva megnézhet olyan csodás high-end termékeket, amelyek hazánkban készültek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.