Visszatérhetnek kedvenc tengerparti városukba a videójáték-rajongók

Éveket kell még várniuk a rajongóknak a sorozat hatodik részére – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 07. 06. 21:41
null
A Miami Beachen található Ocean Drive, amely a Rockstar játékának is ikonikus helyszíne Fotó: AGlez Forrás: FLICKR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évek óta pletykák és átverések tárgyát képezi a népszerű Grand Theft Auto játékszéria következő része, ám most már megbízható források is suttogni kezdtek a termékről. Ez nem meglepő annak fényében, hogy a GTA V már nyolcéves, a Rockstarnak pedig időközben a Red Dead Redemption 2-t is sikerült leszállítania, így ha tartja magát a szokásához, akkor már régóta dolgoznia kell a következő GTA-n.

A Miami Beachen található Ocean Drive, amely a Rockstar játékának is ikonikus helyszíne
Fotó: FLICKR

A legújabb Battlefieldről hiteles információkat szállított Tom Henderson, a Bloombergnél dolgozó Jason Schreier, továbbá a VGC játékkiadvány egybehangzó értesülései szerint a GTA VI visszatér majd a Miamiról mintázott Vice City-be, azonban a nyolcvanas évek helyett a modern korban játszódhat. Megjelenését követően a nyílt világa feltehetően DLC-ken keresztül folyamatosan bővülhet, a több játszható karakterének egyike pedig nő lesz.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.