Két kiváló játék zsebelhető be ingyen

Nyílt világú 3D-s platformert és űrbéli kalandot kínál az Epic.

Forrás: origo.hu2021. 08. 20. 11:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem fukarkodik a héten az ingyenjátékokkal az Epic Games Store, magyar idő szerint 2021. augusztus 19. délután 5 óráig a Yooka-Laylee és a Void Bastards kérhető örökre a digitális játékbolttól. Mindkettő indie, azonban a nagyobb büdzséjű termékek közé tartoznak, erre reflektáló produkciós értékkel.

A hétéves kortól ajánlott Yooka-Laylee egy nyílt világban játszódó platformer, amelyben a főhősök különleges képességeit jó célra fordítva meg kell akadályozni egy gonosz vállalatot a világ összes könyvének profittá konvertálásában. Kooperatív többjátékos módot is támogat, így ismerőssel vagy családtaggal közösen is játszható.

A Void Bastards már csak 16 éves kortól ajánlott, első pillantásra szimplán egy űrben játszódó, belső nézetes lövöldének tűnhet, ám a fejlesztők szerint számottevő taktikai vonulat található benne, konkrét stratégiát kitalálva szedett-vedett túlélők csapatát kell kivezetni benne a világűr egy ellenséges életformáktól hemzsegő részéből.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.