Még a legnagyobb rajongóknak is nehéz lesz Series 7 okosórához jutni

Gyártási problémák miatt késhet az új Apple okosóra, de ha mégis időben jön, kevés lesz belőle – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 09. 09. 12:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megbízhatónak számító források szerint gyártási nehézségek adódtak az Apple Watch Series 7 okosórával, a fennakadások pedig késésekhez vezethetnek. Mindennek a hátterében az új, eddiginél nagyobb kijelző áll.

Az effajta gyártási problémák előfordulásakor a gyártó vagy elhalasztja a bemutatót, majd a megjelenést, vagy ragaszkodik a dátumokhoz, de csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre a termék. Mark Gurman úgy tudja, hogy az utóbbit választja az Apple.

Az Apple Watch Series 7 a hagyományok alapján az iPhone 13 mobilokkal együtt kellene bemutatkozott, majd talán októbertől válna mind elérhetővé. Nem kizárt, hogy konkrét modellek késnek majd, amelyekből nem sikerült eleget gyártani. Gurman szerint kizárt, hogy elhalasztanák a bemutatót, állítólag a héten mindenki megkapja a meghívót a médiában.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.