Drága szappantartóra hasonlít a japánok specális mobilja

Leginkább a régi Palm utolsó eszközeihez hasonlít – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 20. 10:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végre kiszenvedett magából egy valóban üdítően kinéző okostelefont az ipar, a prémium kategóriás kenyérpirítójáról elhíresült Balmuda mobilja leginkább az eredeti Palm utolsó készülékeire hasonlít. A szappantartó jellegű formája miatt állítólag remekül illeszkedik a tenyérbe, a borítása nem tartalmaz egyenes vonalat vagy sík felületet.

Belsőségeit tekintve Balmuda Phone erős középkategóriás: 4,9 hüvelykes és Full HD-s érintőkijelző, 8 MP-es előlapi kamera, 48 MP-es hátlapi kamera, Qualcomm Snapdragon 765 5G rendszerlapka, 6 GB memória, 128 GB háttértár, NFC, 2500 mAh-es akku található benne. A töltést vezeték nélküli módon is támogatja, az ujjlenyomat-olvasója pedig a hátlapján található, a kamerával átellenes oldalon található furcsaságról van szó.

Az IP44 minősítéssel és testre szabott Android 11 rendszerrel érkező okostelefon várhatóan csak Japánban lesz kapható, 104 800 jenért vált előrendelhetővé, ami olyan 293 ezer forintot jelent.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: A telefon és egy iPhone készülék egymás mellett (Forrás: YouTube-képernyőfotó) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.