Kihívás a javából – 8K-s filmet forgatnak egy okostelefonnal

Az elkészült alkotást hamarosan élőben tekinthetik meg a szerencsések, de később a neten is fent lesz.

Forrás: origo.hu2020. 09. 21. 11:24
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Galaxy S20 Ultra és a Galaxy Note 20 Ultra mobilokat használják a 8K-s film leforgatásához.

Dél-Koreában a Samsung érdekes mutatványra készül, ami egyben reklám is az aktuális csúcsmobiljainak. A gyártó új film forgatásába kezd, méghozzá 8K-s filmet készítenek, és azokat a Samsung aktuális csúcsmobiljaival veszik fel.

Az Untact című filmet a Galaxy S20 Ultra és a Galaxy Note 20 Ultra készülékekkel, 8K-s felbontásban rögzítik.

A cég szerint egyes speciális jelenetekhez azért más eszközöket is felhasználhatnak, de a projekt célja az, hogy felhívják a figyelmet a csúcsmobilok 8K-s videorögzítési képességére.

Az elkészült alkotást Dél-Koreában a jövő hónapban már meg is nézhetik az emberek, egyszerre kis csoportokban vetítik majd le 8K-s mozikban, 8K-s QLED-tévéken. Idővel pedig majd a YouTube-on is elérhetővé teszik a művet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.