Befejezheti a régi játékok értékesítését a japán gyártó

Többek közt a PlayStation 3-as címektől is búcsúzhat a konzolgyártó Sony.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 23. 18:24
null
A régi játékoktól való megszabadulás két körben történik majd meg: 2021. július 2-től kezdve a PlayStation 3 és PlayStation Portable (PSP) konzolokhoz készült tartalmak forgalmazásának int búcsút a Sony, majd 2021. augusztus 27-én a PlayStation Vita is csatlakozik hozzájuk. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kifejezetten váratlan, azonban a régebbi játékokkal szórakozni kívánók számára kellemetlen értesüléssel állt elő a TheGamer. Megbízható forrásra hivatkozva azt állítja a publikáció, hogy a Sony hamarosan befejezi a digitális játékok és a hozzájuk kapcsolódó egyéb tartalmak értékesítését három régi PlayStation konzolhoz a PlayStation Store-ban, ezt követően az érintett termékeken játszani kívánók csak bolti dobozos kópiákat vásárolva lesznek képesek bővíteni a játékgyűjteményüket – olvasható az Origo cikkében.

A forrás szerint a régi játékoktól való megszabadulás két körben történik majd meg: 2021. július 2-től kezdve a PlayStation 3 és PlayStation Portable (PSP) konzolokhoz készült tartalmak forgalmazásának int búcsút a Sony, majd 2021. augusztus 27-én a PlayStation Vita is csatlakozik hozzájuk. Ha minden igaz, akkor a vállalat napokon belül megteheti a hivatalos bejelentést az ügyben.

A régi játékoktól való megszabadulás két körben történik majd meg: 2021. július 2-től kezdve a PlayStation 3 és PlayStation Portable (PSP) konzolokhoz készült tartalmak forgalmazásának int búcsút a Sony, majd 2021. augusztus 27-én a PlayStation Vita is csatlakozik hozzájuk.
Fotó: PIXABAY

A lépés érthető annak fényében, hogy érdeklődés hiányában nagyon jó eséllyel nem éri meg erőforrásokat fordítani a kérdéses konzolokra szánt digitális játékok forgalmazására. A konzolokra korábban digitálisan megvásárolt játékok és egyéb tartalmak továbbra is elérhetőek maradhatnak a gamerek számára.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ezért működtek rosszul mostanában az okostelefonok

Frissíteni kell a legújabb változatra a WebView modult – olvasható az Origo portál cikkében.

Bizarr hibajelenség kezdődött hétfő estefelé, bizonyos androidos okostelefonokat és tableteket használóknál számos addig tökéletesen működött app elkezdett folyamatosan összeomlásokat produkálni. A probléma nemcsak a harmadik felek által készített szoftvereket, de a Gmailhez hasonló, Google által kiadottakat is érintette.

A helyzetet rendkívüli sebességgel kivizsgálva a Google arra jutott, hogy az Android beépített WebView böngészőmotorjának hibája okozza a jelenséget, így frissítést adott ki ahhoz, továbbá az azonos technológiát használó Chrome-ba is rögtön beépítette a patchet.

A váratlan összeomlásokat tapasztalóknak egyszerűen csak frissíteniük kell ezt a kettőt a Play Áruház mobilapp [Saját alkalmazások és játékok] részében, ezt követően elméletileg minden visszatér a megszokott kerékvágásba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.