Magyarországra ért az amerikai informatikai cég új szolgáltatása

A Play Pass előfizetéses szolgáltatás, amely több száz alkalmazáshoz és játékhoz ad teljes hozzáférést.

Forrás: MW2020. 10. 01. 23:04
null
Google's communications manager Robin Moroney (L) plays table soccer with a Google employee at a recreational area of their Singapore office July 8, 2013. Singapore's move to tighten regulation of news web sites, already under fire from bloggers and human rights groups, has attracted criticism from an unexpected quarter - large internet firms with a big presence in the city-state who say the new rules will hurt the industry. Web giants Facebook Inc, eBay Inc, Google Inc and Yahoo! Inc have said the revised rules "have negatively impacted Singapore's global image as an open and business-friendly country". REUTERS/Edgar Su (SINGAPORE - Tags: MEDIA BUSINESS POLITICS SCIENCE TECHNOLOGY) - RTX11GDE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Appok és játékok, hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül. Még a héten elérhetővé válik Magyarországon a Play Pass, az egyik legnagyobb amerikai informatikai cég, a Google Play Áruházának új szolgáltatása – számolt be róla a Hajdú-Bihar megyei hírportál.

A havonta bővülő gyűjteményben olyan ismert címeket találunk, mint a Monument Valley, a Terraria és a Star Wars: Knights of the Old Republic, de felfedezhetünk olyan kevésbé ismert alkalmazásokat is, mint a Limbo, a This War of Mine, vagy a Teslagrad.

A Google Play célja mindig az volt, hogy összekösse a felhasználókat a legjobb alkalmazásokkal, játékokkal és más digitális tartalmakkal. Viszont a játékokra is igaz, hogy ahány ember, annyi szokás, ezért a Google egy olyan új megoldást szeretett volna kínálni, amellyel mindenki élvezheti a digitális élmények sokaságát.

A Play Pass előfizetéses szolgáltatás, amely több száz alkalmazáshoz és játékhoz ad teljes hozzáférést – mindezt hirdetések, alkalmazáson belüli vásárlások és előzetes fizetések nélkül.

A Play Pass olyan kiváló minőségű, válogatott klasszikusok gyűjteményét kínálja, mint a Sonic the Hedgehog, a vadonatúj Levelhead, vagy a Marvel Pinball. S például olyan hasznos alkalmazások is megtalálhatók benne, mint a Photo Studio Pro. A kínálat havonta új alkalmazásokkal és játékokkal bővül.

A Play Pass a héten jelenik meg Magyarországon Android-eszközökön, és hamarosan további országokban is elérhetővé válik. Az egyhónapos próbaidőszak után választhatjuk a havi feliratkozást 1 890 Ft/hónap áron, vagy dönthetünk a kedvezményes éves előfizetés mellett, ami mindösszesen 11 499 Ft.

Közkedvelt és felfedezésre váró alkalmazások és játékok

A Play Pass gyűjtemény több száz alkalmazást ölel fel, a kikapcsolódást szolgáló játékoktól kezdve a hatékonyságot segítő appokig.

A havonta érkező új tartalmakkal – köztük a Play Pass-on debütáló Olo Loco and Bright Paw, a Phoshor Dakka Squadron-ja és a Team17 Worms sorozata – a Play Pass mindig kínál új, felfedezésre váró tartalmakat.

Hogy minél könnyebb legyen megtalálni ezeket az alkalmazásokat, a Google egy új Play Pass fület hozott létre az előfizetőknek. A Play Pass alkalmazásai és játékai megtalálhatók a Play Áruházban is – a Play Pass „jegy” megkeresésével. Play Pass előfizetéssel a Play Pass honlapján, vagy a Play Áruház jegyével elérhető alkalmazások mindegyike korlátozások nélkül használható.

Csakúgy, mint a Google Play Családi könyvtárban, a családfelelősök akár öt másik családtaggal is megoszthatják a Play Pass előfizetésüket. Minden családtag külön-külön férhet hozzá a Play Pass szolgáltatáshoz. Amint elérhetővé válik a Play Pass, a felhasználók el is indíthatják a próbaverziót, ha egy Android eszközön belépnek a Play Store Áruházba, ahol a bal felső menüt lenyitva megtalálják a szolgáltatást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.