Rég látott ismerős térhet vissza a táblagépek piacára

Középkategóriásnak ígérkezik a márka első modern kori modellje – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 08. 01. 20:28
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb készülékkategóriába próbálhat betörni a közeljövőben a HMD Global, a brit MoreComputers webáruházban rövid időre elérhetővé vált listázások alapján egy androidos táblagép elérhetővé tételére készül.

A szerencsepróbálás nem meglepő a finn vállalat részéről, főleg miután a Lenovo, Huawei, Samsung trión kívül nem maradt márkásnak mondható szereplő az androidos tabletek piacán.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

A Nokia T20-ról egyelőre annyit tudni a webáruház jóvoltából, hogy 10,4-es érintőkijelzőt kapott, lesz belőle 4 GB memóriát és 64 GB háttértárat tartalmazó konfiguráció, továbbá mobilnetes kiadást is választhatnak majd belőle a vevők.

A megközelítőleges árak is kiderültek, a wifis modellt 185 fontért, a mobilneteset pedig 202 fontért listázta a cég, bruttó 77 ezer és 85 ezer forintokról beszélünk.

Érdekességként Nokia márkanév alatt eddig két táblagép került piacra, a 2013 októberében bemutatott Nokia Lumia 2520 modell Windows RT-t futtatott, míg a 2014 novemberében debütált Nokia N1 eredetileg Android 5.0-val került a vevőkhöz.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

A pár ezer forintos telefonokra mindig lesz igény

Sőt lehet, hogy most ez sokakat meglep, de ezen modellek is fejlődnek, és még mindig igen komoly a kereslet irántuk. Annak jártunk utána, hogy miért lehet ez, és hogy mennyire tekinthető sokoldalúnak ez a termékcsalád.

Előnyök

Hangozzék bármilyen furcsán, a hagyományos, tradicionális kialakítású mobiltelefonok a nyilvánvaló hátrányaik ellenére jó pár komoly előnnyel rendelkeznek a menőbb, trendibb okostelefonokkal szemben. Jöjjenek most ezek:

Ár

A legfontosabb tényező még mindig, és ebben a klasszikus mobilok verhetetlenek! Akár már pár ezer forintért is kapható használható készülék, erről pedig az okosabb rokonaik nem is álmodhatnak.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.