Uniós pénzek: készülhetnek a pályázók

A jövő hétre várható a 2014–2020-as uniós ciklus első hazai pályázatainak megjelenése.

MNO
2014. 09. 29. 12:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az írásos válasz szerint az érintett szaktárcáknak és a Miniszterelnökségnek október 6-áig kell előkészíteni minden olyan szabályozási és egyéb feltételt, amely a pályázatok kiírásához szükséges.

A Széchenyi 2020 honlapra ezen a héten felkerülnek a pályázatok kitöltési dokumentumai annak érdekében, hogy ezt már beadás előtt megismerhessék a pályázók. A pályázatok benyújtására is megfelelő idő áll majd rendelkezésre, hogy elegendő ideje legyen a pályázóknak – közölte a Miniszterelnökség.

A válasz szerint a kormány képviselői több fórumon is részt vesznek a héten, hogy az új időszak változásairól tájékoztatást adjanak.

A múlt csütörtökön jelentette be Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára, hogy október elején 9 pályázat jelenik meg 120 milliárd forint keretre a 2014–2020-as európai uniós fejlesztési forrásokból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.