Venezuelai törölközőgyár Füzesgyarmaton?

A Gran Hogar hatszáz munkahelyet hozna Békés megyébe.

MNO
2014. 09. 12. 18:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Venezuelai törölközőgyár telepedhet meg Füzesgyarmaton – írja a Beol.hu. A Gran Hogar nevű vállalat hatszáz embert foglalkoztatna Békés megyében. Bere Károly, a település polgármestere azt mondta a képviselőtestületi ülésen, hogy már megkezdődött a gyár helyszínéül szolgáló önkormányzati tulajdonú telek eladása.

„Bízom benne, hogy komolyra fordulnak a tárgyalások, és valóban Füzesgyarmaton teremt munkahelyeket a venezuelai, Omaira Sanchez tulajdonában lévő, Gran Hogar névre keresztelt vállalat, mely Magyarországon telepedne meg” – mondta Bere Károly.

Hozzátette, személyes, baráti összeköttetései révén került kapcsolatba a céggel, és ennek köszönhetően jött szóba, hogy Füzesgyarmaton lehet az üzem.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.