Csak a falakat hagyják meg, 160 új munkást vesznek fel

Decemberben megkezdi működését a régi-új orosházi hízottliba- és kacsavágóhíd.

BLM
2014. 10. 08. 9:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pannon Fine Food Kft. által 1,6 milliárd forint értékű beruházással korszerűsített víziszárnyas-vágóhíd próbaüzeme november végén fejeződik be. A társaság még 2010-ben vásárolta meg a Merian Orosháza Zrt. felszámolásából a cég telephelyét, ahol korábban panírüzem, illetve azelőtt baromfi-feldolgozó működött.

Jantyik Tibor, a cég ügyvezetője a lapnak azt mondta: a korszerűsítés után lényegében csak a falak maradnak a régiek, a hatósági engedélyek beszerzése folyamatban van. A teljes kapacitás elérését és a jelenlegi 80 fős létszám 240-re emelését – javarészt környékbeli munkanélküliek alkalmazásával – 2015 utolsó negyedévére tervezik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.