Elkezdődött a Vitorlás utcai aluljáró építése

Siófokon hétfőn elkezdték a Vitorlás utcai aluljáró építését a MÁV 30 milliárd forintos, a Balaton déli partján megvalósuló uniós támogatású fejlesztésének keretében.

NT
2014. 10. 27. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfői közleménye szerint a kivitelező Déli-part 2013 Konzorcium a nagy zajjal járó munkákat reggel 6 és este 10 óra között végezheti hét közben és hétvégén egyaránt.

A munkálatok fa- és növényirtással, kerítésáthelyezéssel, a meglévő út bontásával és a közművek kiváltásával már korábban elkezdődtek, most az aluljáró építése a résfalazással veszi kezdetét. A már kialakított munkagödörben épülnek meg a hídfők, a vasúti híd, az aluljáró falazata, ezt követően pedig az útpálya, illetve az aluljáró üzemeltetéséhez szükséges létesítmények.

A közúti aluljárót várhatóan jövő júniusban adják át.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.