Így inspirálják a fiatal vállalkozókat

November 16-ig lehet pályázni a fiatal vállalkozók díjára; a kezdeményezésből nem csak a nyertes profitálhat.

VZ
2014. 10. 27. 20:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elismerésre azok a 18-40 év közötti vállalkozók pályázhatnak, akik önerejükből váltak az üzleti élet pénzügyileg sikeres szereplőjévé – szerepel a közleményben.

A díj nyertese átfogó médiakampányon keresztül, valamint személyesen az ország számos pontján szólalhat fel és inspirálhatja a fiatal vállalkozókat sajtóeseményeken, rendezvényeken és interjúk keretében. Egyéni tapasztalatait megosztva motiválja a fiatalokat, miközben a publicitás és az új kapcsolati tőke több tízmilliós árbevétel-növekedést generálhat vállalkozása számára, ahogy ez az elmúlt évek tapasztalataiból már látszik – olvasható a tájékoztatásban.

A díjat a november 17–21-e között megrendezendő Fiatal Vállalkozók Hete záróeseményén adják át, amelyet Budapesten és kilenc vidéki nagyvárosban már hatodik alkalommal rendeznek meg idén.

A jelentkezés feltételeiről, részleteiről bővebb információ a www.fiatalvallalkozokhete.hu weboldalon olvasható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.