Sikerre ítélve (x)

2014. 10. 21. 8:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó ötlet és tenni akarás. Ha ezekhez még kitartás is társul, akkor az MFB Csoport sokoldalú segítségével minden jó ötlet megvalósítható.

Senki sem kezdi a csúcson, de mindenki feljuthat rá. A nagy, de reális célok megvalósításáért érdemes nap mint nap fáradozni. Nagy célokat pedig azok tudnak kitűzni, akiknek megvan a megfelelő szaktudásuk, egyszersmind a kreativitásuk is. A tudás megszerzéséhez kitartó tanulás vezet, amihez megbízható anyagi hátteret nyújt a diákhitel. A Diákhitel Központ kétféle kölcsönt kínál: a szabadon felhasználható Diákhitel1-et és a tandíj fedezetére a Diákhitel2-t.

A kreatív ötletek tényleges kivitelezhetőségéről a jó szakember maga is meg tud győződni, de sokan megijednek a pénzügyi feltételek előteremtésétől. Az MFB Csoport azért van, hogy a magyar vállalkozásokat átsegítse a pénzügyi nehézségeken.

Az MFB INVEST üzleti tanácsadással segít megítélni a fejlesztés tényleges költségigényeit, azután a kellő pénz előteremtésében is részt vesz. Nemcsak hitelben érdemes gondolkodni, nagyszerű lehetőség a kockázati tőke bevonása is. Az sem legyőzhetetlen akadály, ha a vállalkozásnak nincsen elegendő fedezete a kölcsönhöz. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. néhány napon belül elbírálja a kezességvállalási kérelmeket.

A vállalkozás sikere tehát nem múlhat pénzhiányon. A Magyar Fejlesztési Bank és társaságai a magyar vállalkozókért vannak, céljuk, hogy a vállalkozásokat közösen tegyék sikeressé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.